Corbin bleu

20. srpna 2008 v 13:48 |  hvězdy HSM

Corbin bleu

Jméno:Corbin Bleu
Profese herec
Datum narození: 21.02.1989
Místo narození: Brooklyn, New York, USA
Znamení zvěrokruhu:Ryby


Filmografia: Filmografie:

1998 - Žoldák: Legie zkázy
1998 - Beach Movie
1999 - Galaxy Quest
1999 - Mystery Men
2004 - Chyt'te tu holku
2005 - Let 29
2006 - High School Musical
2007 - High School Musical 2
2008 - High School Musical 3

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama