Monique Coleman

20. srpna 2008 v 15:19 |  hvězdy HSM

Monique Coleman

herečka,zpěvačka

Celé jméno: Monique Adrienne Coleman
Datum narození:13.11.1980
Místo narození:Jižní Karolína, USA
Znamení:Štír
Monique Adrienne Coleman se narodila 13.listopada 1980 jako americká herečka zpěvačka z Jižní Caroliny. Pochází z Kolumbie. Dostala hlavní roli v Disney Channel Originální film High School Musical (Muzikál ze střední kde se také proslavila jako Taylor McKessie. Také si zahrála v The Suite Life of Zack & Cody jako Mary-Margaret společně se Zacem Efronem a Ashley Tisdale. Také se zúčastnila televizní show Dancing with the Stars.
Skončila na 4.místě! Začala s hraním velice brzy. Chodila do Workshop Theatre School of Dramatic Arts (herecká škola). Zahrála si tam celkem 15 her. Poté odešla do Heathwood Hall Episcopal School pak navštívila univerzitu DePaul v Chicagu. Nechodila do normální základní a střední školy, ale do hereckých škol.Byla poprvé nominovaná jako nejmladší herečka v Hollywoodu z filmu The Ditchdigger's Daughters.

Filmografie:

1995 Mother of the river
1997 The Ditchdigger's Daughters
2003 Strong Medicine
2004 Gilmore Girls
10-8: Officers on Duty
Married to the Kellys
Malcom in the middle
2003 - 2005 Boston Public
2005 The suite life of Zack and Cody
2006 Disney Channel Games
High school musical
The View
2007 High school musical 2
2008 High school musical 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama