Zac Efron

20. srpna 2008 v 13:37 |  hvězdy HSM

Zac Efron Životopis

Celé jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18.10.1987
Místo narození:San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení:Váhy
Postava v HSM:Troy Bolton
Životopis:Americký herec- Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.Na střední si jeho talentu všimla profesorka dramatických umění a zavolala svému příteli - filmovému agentu, tak Zac začal hrát v několika seriálech vedlejší role. Tak odstartoval svoje povolání herce.

Filmografie:

2004 - Miracle Run
2005 - Derbystallion
2006 - High School Musical
2007 - High School Musical 2
2007 - Hairspray
2008 - High School musical 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama